Tájékoztató a 2020-as díjak módosílásáról

Logisztikai árak változásai

Tisztelt Ügyfelünk!

Egy újabb évforduló elteltével, ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy csomagjaikat cégünkkel szállíttatták. Régebbi  ügyfeleinkkel továbbra is megtisztelő a kölcsönös együttműködés lehetősége és köszönjük, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal és továbbra is minket választanak. Köszönjük a bizalmat az évben szerződött partnereinknek, ami a közös erőfeszítések eredményeként megalapozta a hosszútávú együttműködést lehetőségét.

A jelenlegi gazdasági változások eredényeként a vállalkozások igénylik a pozitív minőségi változásokat minden területen. Az Innight Hungary Kft. továbbra is fejleszti a szolgáltatási portfólióját az Önök által kapott vissszajelzések figyelembevételével. Az elmúlt időszakban bevezetésre került komplett vállaltirányítási rendszerünk, hatékonyan működik a  logisztikai életünk számos területén, valamint gördülékennyé tette az ügyfeleinkkel való kapcsolatunkat. Folyamatban van a megbízási felület pontosabb információ közlésének fejlesztése, valamint a hozzá tartozó olyan háttérterületek , ami felhasználóbarát kezelhetőséget biztosít. A központi raktárunk bővítése és biztonsíágtechnikai modernizálása megtörtént és folyamatosan monitorozzuk  a küldemények kezelésének folyamatát. A begyűjtés és kiszállítás folyamatában változtatásokat végzünk amivel  a jövőben is megbízható szolgáltatás tudjuk nyújtani az Önök részére.

Bízunk benne, hogy a pozitív változások minden partnerünknél  érezhető módon fog előremutató változásokat okozni, megerősítve ezzel a cégeinek közötti jövőbeli hosszútávú együttműködést.

Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy a 2020-as évre  az alábbi áremelést hajtuk végre

Az áremelés mértéke egységesen:  7%

Hatálybalépése: 2020 február 01.

A szerződéssel rendelkező ügyfeleink erre vonatkozó melléklete, 2020 február 01-el módosításra kerül az említett mértékben.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, kérjük, hívja értékesítő kollégáinkat a már ismert telefonszámaikon vagy küldje el kérdéseit az alábbi e-mail címre:

 

Üdvözlettel,

Csombok Zoltán

Innight Hungary Kft.

Ügyvezető igazgató

Vissza